Η εταιρεία άμυνας και ασφάλειας “SAAB” δέχθηκε, από την γερμανική εταιρεία “Krauss-Maffei Wegmann GmbH (KMW)”, παραγγελία για να παραδώσει κινητά συστήματα παραλλαγής “Mobile Camouflage Systems (MCS)”. Οι παραδόσεις θα γίνουν κατά τη διάρκεια της περιόδου 2018-2022.

Το κινητό σύστημα παραλλαγής “Mobile Camouflage Systems (MCS)” Μπαρακούντα (“Barracuda”) ειναι μια ευέλικτη λύση που παρέχει πολυφασματική προστασία για τα οχήματα όταν κινούνται ή όταν ειναι στατικά. Το “MCS” που παραγγέλθηκε από την “KMW”, θα εξοπλίσει τα νέα άρματα μάχης “Leopard 2A7V” των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων, την τελευταία έκδοση του “Leopard 2A7”, που αναπτύσσεται και παράγεται από την “KMW”. Τα συστήματα παραλλαγής που παραγγέλθηκαν από την “KMW” θα ειναι στη διαμόρφωση δάσους (“woodland”).

“Είμαστε πλήρως πιστοποιημένοι από τον πελάτη ως προμηθευτής εξελιγμένων λύσεων παραλλαγής, κάτι για το οποίο είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι. Με αυτή την παραγγελία ο πελάτης θα εξοπλίσει τα άρματα του με ένα αξιόπιστο, πολυφασματικό και δοκιμασμένο σε μάχη σύστημα παραλλαγής. Φέτος θα γιορτάσουμε τα εξήντα χρόνια εξέλιξης στατικών και κινητών συστημάτων παραλλαγής, και αυτή η παραγγελία ειναι η απόδειξη αυτής της εμπειρίας”, δήλωσε ο Γκιόργκεν Γιόχανσον ο επικεφαλής του επιχειρηματικού τμήματος “Dynamics” της “SAAB”.

Τα προϊόντα παραλλαγής εξελιγμένης τεχνολογίας Μπαρακούντα έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από εξήντα χώρες σ’ όλον τον κόσμο. Η “SAAB” προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο συστημάτων παραλλαγής ειδικά προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις του πελάτη και λύσεις προστασίας που ελαχιστοποιούν την εχθρική ικανότητα εντοπισμού και εμπλοκής. Οι λύσεις αυτές προστατεύουν το προσωπικό, οχήματα και εγκαταστάσεις βάσεων εναντίων εχθρικών αισθητήρων και εχθρικής στοχοποίησης.

Οι λύσεις παραλλαγής προσφέρουν πολυφασματική προστασία. Οτιδήποτε από το υπεριώδες, οπτικό, κοντά στο υπέρυθρο, μικρού κύματος υπέρυθρο φάσμα ως τους θερμικούς αισθητήρες και ραντάρ. Η ενσωματωμένη τεχνολογία προστασίας θερμικής ακτινοβολίας μειώνει την θερμοκρασία λειτουργίας εντός του οχήματος και αυξάνει την άνεση του πληρώματος, την ακρίβεια των βολών και την εξοικονόμηση καυσίμου.

Απόδοση/Μετάφραση απο το ArmyRecognition.Com για την Προέλαση.

Αρέσει σε %d bloggers: