Αποβίβαση ομάδας πεζικού από ΤΟΜΠ Μ113. (ΓΕΣ)

To Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) αποδέσμευσε στιγμιότυπα από την επιχειρησιακή εκπαίδευση Μονάδων και Aνεξάρτητων Υπομονάδων της Περιοχή Ευθύνης της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης στη ν. Λήμνο, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 14-15 Ιουλίου 2014.

Στρατιώτης πεζικού σκοπεύει με το ατομικό τυφέκιο G3A4 έχοντας βγει από την θυρίδα οροφής ενός ΤΟΜΠ M113. (ΓΕΣ)

Αντικείμενα που εξετάσθηκαν ήταν η εξάλειψη αεροπρογεφυρόματος και οι επιθετικές επιχειρήσεις σε επίπεδο μηχανοκίνητης διμοιρίας πεζικού.

Χειριστής οπλοπολυβόλου ομάδας ΗΚ-11. (ΓΕΣ)

Άρμα μάχης M48A5 MOLF. (ΓΕΣ)

Αποβίβαση ομάδας πεζικού από ΤΟΜΠ M113. (ΓΕΣ)

Άνδρες ομάδας πεζικού. (ΓΕΣ)

Οδηγός ερπυστριοφόρου-ασυρματιστής (ΟΔΕΡΠΑΣ) με κάσκα αρματιστή Combat Vehicle Crewman’s (CVC). (ΓΕΣ)

Άνδρες πεζικού σε συνεργασία με άρμα μάχης M48A5 MOLF. Το άρμα εκμεταλλευόμενο την κορυφογραμμή του υψώματος έχει λάβει θέση κάλυψης σκάφους. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: