Στις 23 Αυγούστου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Κυπρου, ενημερωτική επίσκεψη αντιπροσωπείας του Υπουργείου Άμυνας της Αιγύπτου, με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Ahmed Fahmy Ahmed.

Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από το Διοικητή Πλοίαρχο Κώστα Φυτιρή ΠΝ τόσο για την λειτουργία και το ρόλο του ΚΣΕΔ όσο και για τις επιπλέον δυνατότητες που παρέχει το Συντονιστικό Κέντρο «ΖΗΝΩΝ» σε περιπτώσεις κρίσεων και εκκένωσης πληθυσμού από χώρες της Μέσης Ανατολής προς την Κύπρο. Επιπλέον οι Αξιωματικοί ενημερώθηκαν για τα μελλοντικά προγράμματα αναβάθμισης του Κέντρου και της συνεργασίας με τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Αιγύπτου.

Οι Αιγύπτιοι Αξιωματικοί εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την άρτια οργάνωση και λειτουργία του Κέντρου καθώς και για το σημαντικό ρόλο τους στην Ανατολική Μεσόγειο σε θέματα Έρευνας – Διάσωσης και υποστήριξης ειρηνευτικών και ανθρωπιστικών επιχειρήσεων.

Ενημερωτική Επίσκεψη στο ΚΣΕΔ, Αντιπροσωπείας του Υπουργείου Άμυνας της ΑιγύπτουΕνημερωτική Επίσκεψη στο ΚΣΕΔ, Αντιπροσωπείας του Υπουργείου Άμυνας της ΑιγύπτουΕνημερωτική Επίσκεψη στο ΚΣΕΔ, Αντιπροσωπείας του Υπουργείου Άμυνας της ΑιγύπτουΕνημερωτική Επίσκεψη στο ΚΣΕΔ, Αντιπροσωπείας του Υπουργείου Άμυνας της ΑιγύπτουΕνημερωτική Επίσκεψη στο ΚΣΕΔ, Αντιπροσωπείας του Υπουργείου Άμυνας της Αιγύπτου

Αρέσει σε %d bloggers: