Οι φετινοί Στρατιωτικοί Αγώνες πραγματοποιούνται από τις 29 Ιουλίου ως 12 Αυγούστου σε 22 πεδία ασκήσεων στη Ρωσία, Λευκορωσία, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν και Κίνα.

Η ρωσική ομάδα παρουσίασε το καλύτερο αποτέλεσμα ως στιγμής μετά την πρώτη ημέρα στις δραστηριότητες των βολών στον διαγωνισμό «Κορυφαίοι Στρατιωτικοί Ανιχνευτές» που ειναι σε εξέλιξη στο Νοβοσιμπιρσκ στο πλαίσιο των Διεθνών Στρατιωτικών Αγώνων, ανακοίνωσε η υπηρεσία ενημέρωσης του ρωσικού υπουργείου άμυνας.

“Οι διαγωνισμοί βολών -η βολή ατομικού οπλισμού- άρχισε σήμερα (04.08.2017). Η Ρωσία ήταν πρώτη και το Καζακστάν δεύτερο. Η Λευκορωσία και η Ζιμπάμπουε ακολουθούν”, είπε ο αξιωματούχος.

Οι ομάδες από την Κίνα, Ουζμπεκιστάν και Αρμενία θα διαγωνιστούν το Σάββατο.

Οι ανιχνευτές συμμετέχουν στον διαγωνισμό ατομικής σκοπευτικής δεινότητας χρησιμοποιώντας τα υπηρεσιακά όπλα τους -ένα τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή, αυτόματο τυφέκιο ή εκτοξευτή αντιαρματικών βομβίδων. Επίσης, όλοι οι ανιχνευτές διαγωνίζονται στις βολές πιστολιού και μαχαιριού και στη ρίψη του στρατιωτικού σκαπανικού.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό «Κορυφαίοι Στρατιωτικοί Ανιχνευτές» ειναι ομάδες από την Αρμενία, Λευκορωσία, Ζιμπάμπουε, Καζακστάν, Κίνα, Ρωσία και Ουζμπεκιστάν. Μετά την ολοκλήρωση τριών σταδίων η Ρωσία είχε το προβάδισμα.

Οι φετινοί Στρατιωτικοί Αγώνες πραγματοποιούνται από 29 Ιουλίου ως 12 Αυγούστου σε 22 πεδία ασκήσεων στην Ρωσία, Λευκορωσία, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν και Κίνα.

Απόδοση/Μετάφραση απο το TASS.Com για την Προέλαση.

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

Αρέσει σε %d bloggers: