Στα γραφεία των Ειδικών Δυνάμεων στο Ασπρόπυργο έγινε την Δευτέρα (22.05.2017) το πρωί ειδική προβολή του 4ου Τεκμηριογραφήματος στην σειρά «Mt Olympus» της «Ellopia films USA», με τίτλο «ΚΕΟΑΧ Τhe guardians of Mt. Olympus» (ΚΕΟΑΧ – Οι φύλακες του Ολύμπου).

Για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ αυτού απαιτήθηκαν συνολικά 4 μήνες γυρισμάτων (σε τρεις διαφορετικές εποχές του χρόνου) ενώ η Σκηνοθέτης Αθηνά Κρικέλη έμεινε μετά από έγκριση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στους χώρους του ΚΕΟΑΧ όπου ακολούθησε την καθημερινή τους εκπαίδευση.

HELLAS_ΚΕΟΑΧ-1Το ντοκιμαντέρ παρακολούθησαν εκ μέρους του Γενικού Επιτελείου Στρατού ο Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων, ο Υποδιευθυντής και δύο επιτελείς.

Την παρουσίαση της ειδικής προβολής έκανε η Δημοσιογράφος Σύμβουλος Επικοινωνίας εκπρόσωπος Ευρώπης της «Ellopia Films USA», Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά.

Μετά την προβολή, ο Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων, παρέδωσε στην κ Μπακλαβά τιμητική πλακέτα των Ειδικών Δυνάμεων.

Πλέον και αφού προηγηθεί η έγκριση του ΓΕΣ, δρομολογείται η παγκόσμια πρεμιέρα του «ΚΕΟΑΧ Τhe guardians of Mt. Olympus» που θα γίνει στην Αθήνα, και αμέσως μετά το τεκμηριογράφημα θα πάρει τον δρόμο για τα παγκόσμια φεστιβάλ κινηματογράφου προβάλλοντας έτσι το σθένος και την μοναδικότητα των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων και του Ολύμπου.

Την σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει η παγκοσμίως βραβευμένη δημοσιογράφος Αθηνά Κρικέλη. Πρόκειται για την μοναδική ελληνίδα της Αμερικής που από το 1992 ψηφίζει στα «EMMYS, NY Festivals» και στα προκαταρκτικά των Oskars.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δημιουργία του τεκμηριογραφήματος έγινε βασιζόμενη στην προσωπική εργασία και εθελοντική προσφορά της ομάδας της «Εllopia» στην Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική.

HELLAS_ΚΕΟΑΧ

Ηδη τα τρία πρώτα ντοκιμαντέρ της σειράς ΟΛΥΜΠΟΣ έχουν αποσπάσει 12 παγκόσμιες διακρίσεις και  αγαλματίδια

1- Elassona Secret Path to Mt Olympus

2- Mt Olympus the Creation

3- EMAK in Rescue Mode

Πηγή: http://paidis.com

Αρέσει σε %d bloggers: