Ιραν

Το Ιράν σταμάτησε της πωλήσεις αργού πετρελαίου στα Ελληνικά διυλιστήρια (Φωτογραφία: ibtimes)

Ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός του Ιράν Press TV, ανακοίνωσε σήμερα ότι το Ιράν σταμάτησε την πώληση αργού πετρελαίου σε δύο από τους πιο πιστούς πελάτες του, στα Ελληνικά διυλιστήρια «Ελληνικά Πετρέλαια» και «Motor Oil» λόγο της αδυναμίας τους να κάνουν τις πληρωμές για τις αγορές του αργού πετρελαίου.

Η σύσφιξη των κυρώσεων της ΕΕ, καθιστούν δύσκολη την επεξεργασία των πληρωμών μέσω του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος  προς το Ιράν.

Εν τω μεταξύ, υψηλοβαθμο στέλεχος στην κορυφαία ελληνική βιομηχανία διύλισης «Ελληνικά Πετρέλαια», είπε στο Reuters οτι έχουν ανασταλεί η αγορές απο το Ιράν, επειδή οι κυρώσεις που επιβάλλονται απο την ΕΕ έκαναν αδύνατη την πληρωμή απο την πλευρά των Ελληνικών διυλιστηρίων.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: