Σαμοθράκη

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Σαμοθράκη (Φωτογραφία: ΓΕΕΘΑ)

Από το ΓΕΕΘΑ ανακοινώθηκε οτι την Κυριακή 22 Απριλίου 2012, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος παρέστη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της μνήμης των πέντε Νεομαρτύρων στη Σαμοθράκη. Ο Αρχηγός κατά την επιστροφή του από τη Σαμοθράκη στην Αλεξανδρούπολη, επιβαίνοντας στην Κ/Φ του ΠΝ ΄΄Πολεμιστής΄΄, διήλθε από την βραχονησίδα Ζουράφα.

Ζουράφα

Ο Αρχηγός κατά την επιστροφή του από τη Σαμοθράκη στην Αλεξανδρούπολη, επιβαίνοντας στην Κ/Φ του ΠΝ ΄΄Πολεμιστής΄΄, διήλθε από την βραχονησίδα Ζουράφα (Φωτογραφία: ΓΕΕΘΑ)

Σαμοθράκη

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος παρέστη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της μνήμης των πέντε Νεομαρτύρων στη Σαμοθράκη. (Φωτογραφία: ΓΕΕΘΑ)

Ζουράφα

Στο βάθος η βραχονησίδα Ζουράφα (Φωτογραφία: ΓΕΕΘΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: