Η φρεγάτα "Cristóbal Colón" F-105

Η φρεγάτα «Cristóbal Colón» F-105 στο λιμάνι της Ferrol στη Ισπανία (Φωτογραφία: navantia)

Το Ισπανικό ναυτικό (Armada Española) και η εταιρεία Navantia έχουν ξεκινήσει τις τελικές δοκιμές της φρεγάτας F-105 SPS «Cristóbal Colón» στο Ferrol (Β. Ισπανία)

Κατά την διάρκεια των θαλάσσιων δοκιμών, οι οποίες ξεκίνησαν την 25η Ιουνίου 2012, η εταιρεία θα δοκιμάσει την ορθή κατασκευή του συστήματος μάχης SPY-1D (V) καθώς και όλους τους αισθητήρες και τα όπλα που βρίσκονται στο πλοίο, συμπεριλαμβανομένων των μέσων ηλεκτρονικού πολέμου και επικοινωνιών.

H φρεγάτα διαθέτει το ενισχυμένο σύστημα μάχης SPY-1D (V), το οποίο κάνει την F-105 να είναι το πιο προηγμένο πλοίο της κλάσης F-100.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε το: navantia

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: