Έκρηξη πλησίον του Ελληνικού στρατοπέδου στη Καμπούλ

Έκρηξη πλησίον του Ελληνικού στρατοπέδου στη Καμπούλ. Στη φωτογραφία άνδρας της Ελληνικής δύναμης Αφγανιστάν ελέγχει την περιοχή του. (Φωτογραφία: ΓΕΕΘΑ)

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ανακοίνωσε πως την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012 στις 14:40 ώρα Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε έκρηξη φιαλών προπανίου σε πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται πλησίον του στρατοπέδου στην Καμπούλ του Αφγανιστάν, στο οποίο στρατωνίζεται η Ελληνική Δύναμη, μαζί με άλλες Συμμαχικές Δυνάμεις.

Δύο στελέχη της Ελληνικής Δύναμης, στην προσπάθειά τους να ασφαλίσουν τις πόρτες του κτιρίου, υπέστησαν ελαφρά εγκαύματα στα χέρια από τη θερμότητα.

Στα στελέχη δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της αποστολής και δεν χρειάστηκε περαιτέρω ιατρική ή νοσοκομειακή φροντίδα. Η κατάστασή τους παρακολουθείτε.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: