Σύστημα προσομοίωσης αντιμετώπισης πυραυλικών απειλών (Φωτογραφία: mbda-systems)

Το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Αμυντικής Τεχνολογίας και Προμηθειών BWB (Bundesamt für Wehrtechnik und Beschaffung), απέκτησε από την εταιρεία MBDA, σύστημα προσομοιωτή αντιμετώπισης πυραυλική απειλής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας την 6η Αυγ. 2012 το σύστημα επιτρέπει την προσομοίωση όλων των τύπων πυραύλων, κυρίως βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων Κρουζ, με μεγάλη ορθότητα και την μεγαλύτερη δυνατή λεπτομέρεια από την εκτόξευση μέχρι την πρόσκρουση.

Ο Γερμανικός Στρατός χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα, και με τις τεχνικές απειλές σχετικά με τις ενδεχόμενες απειλές που μπορούν να προσομοιωθούν, θα μπορεί να εκπαιδευτεί στην εξουδετέρωση, με μεγάλη ακρίβεια, των πυραυλικών απειλών.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε: mbda-systems

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: