Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-35 (Φωτογραφία: Sukhoi)

Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία πρόκειται να αποκτήσει 90 νέα μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi Su-35 πριν το 2020, την είδηση μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Itar-TASS επικαλούμενο δήλωση που έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας Σμήναρχος Vladimir Drik.

Αυτή τη στιγμή το πολλαπλών αποστολών μαχητικό αεροσκάφος είναι υπό δοκιμή στο Κέντρο Δοκιμών του Υπουργείου Άμυνας Chkalov, ο Drik είπε: «Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν γίνει περισσότερες από 650 δοκιμαστικές πτήσεις, στις δοκιμές έχουν χρησιμοποιηθεί και όπλα επί των αεροσκαφών.»

Επίσης είπε ότι τον Οκτώβριο 2012 θα ανακοινωθεί η έκθεση σχετικά με τα αποτελέσματα των δοκιμαστικών πτήσεων όπου και θα ξεκινήσουν οι παραλαβές του μαχητικού από την Πολεμική Αεροπορία.

Το Itar-TASS λέει ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος της αεροναυπηγικής εταιρείας United Aircraft Corporation (UAC) Mikhail Pogozyan είπε τον Ιούλιο πως το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας πρόκειται να προμηθευτεί έξι (6) μαχητικά Su-35.

To Su-35 πρόκειται να γίνει το κύριο μαχητικό της Ρωσίας. Πρόκειται για ενα μεγάλης κλίμακας εκσυγχρονισμένο μαχητικό αεροσκάφος 4++ γενιάς. Η χρήση τεχνολογιών 5ης γενιάς ο καθιστά ανώτερο από τα μαχητικά της ίδιας κατηγορίας.

Το μαχητικό έχει νέες πτέρυγες, νέο σύστημα ελέγχου, νέο κινητήρα με μεγαλύτερο ακροφύσιο μεταβλητής κατεύθυνσης ώσης, νέα ηλεκτρονικά πτήσης που βασίζονται σε ένα ψηφιακό σύστημα ελέγχου δεδομένων, καθώς και ένα νέο ρανταρ με μεγαλύτερο εύρος λειτουργίας και δυνατότητα «κλειδώματος» μεγαλύτερου αριθμού στόχων.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: