Βολή αντιαεροπορικού συστήματος του Ιράν (Φωτογραφία: Presstv)

Το Ιραν ανακοίνωσε το Σάββατο 31 Αυγούστου 2012, πως σκοπεύει να πραγματοποιήσει μία άσκηση μεγάλης κλίμακας, με τη συμμετοχή όλων των συστημάτων της αντιαεροπορικής άμυνας.

 

Σύμφωνα με το δικτυακό τόπο Israelnationalnews o Farzal Esmaili Αρχηγός των Αντιαεροπορικής Άμυνας του Ιράν, είπε ότι η άσκηση θα είναι κοινή με τον στρατό και τους Φρουρούς της Επανάστασης, και ότι η άσκηση θα προσομοιώσει ένα μεγάλο αριθμό από σενάρια έκτακτης ανάγκης.

Ο Esmaili συνέχισε λέγοντας πώς τα αντιεροπορικά συστήματα του Ιράν έχουν βελτιωθεί και λειτουργούν «καλύτερα από το παρελθόν, οι Αντιαεροπορικές Στρατιωτικές Δυνάμεις και οι επιπλέον δυνάμεις λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα για να αντιμετωπίσουν μία πιθανή απειλή από τους εχθρούς μας.»

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: