Ο μετεωρολογικός σταθμός Vaisala Marwin MW 12 περιλαμβάνει το επίγειο ραδιοθεοδολίχο RT 20A. (Φωτογραφία: article.wn)

Η Φιλανδική εταιρεία Vaisala σε συνεργασία με την Πορτογαλική εταιρεία Vórtice Equipamentos Cientificos έχουν αναβαθμίσει το τακτικό αυτόματο σύστημα μετεωρολογικής παρακολούθησης MARWIN MW 12.

Ως τμήμα της αναβάθμισης,έχει τοποθετηθεί στον ενσωματωμένο κλωβό του φορτηγού το σύστημα μέτρησης της ατμοσφαίρας με ραδιοβολίδες MW32 το οποίο παρέχει στοιχεία για την ατμοσφαιρική κατανομή του ανέμου, της πίεσης, θερμοκρασίας και υγρασίας πάνω από την επιφάνεια μέχρι τα υψόμετρα που χρησιμοποιούνται για τον βαλλιστικό υπολογισμό του καιρού.

Το σύστημα υπολογισμού ατμόσφαιρας MW 32 (Φωτογραφία: Vaisala)

Μεταξύ 2004 και 2005, ο Πορτογαλικός Στρατός εγκατέστησε τα στοιχεία που σχετίζονται με τον σταθμό μετεωρολογική παρατήρησης στο σύστημα κλωβού της εταιρείας Ramim Engineering Work το οποίο είναι τοποθετημένο επάνω σε ενα τακτικό βαρύ φορτηγό MAN AG 10.224 LAEC. Ο σταθμός περιλαμβάνει το επίγειο ραδιοθεοδόλιχο RT20A.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: