Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Καράμπελας, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Δημόκριτο Ζερβάκη, επισκέφθηκε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Χίου, όπου εν όψει των εορτών του Πάσχα αντήλλαξε ευχές με το προσωπικό, που υπηρετεί σε αυτές.

Φωτογραφία από επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Π. Καράμπελα στη Χίο. (Πηγή: ΥΠΕΘΑ)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας την 29η Απριλίου, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας μετέφερε στο προσωπικό τις θερμές ευχές του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, καθώς και το πνεύμα αισιοδοξίας που πρέπει να διακατέχει τα Στελέχη τόσο για τα ζητήματά τους όσο και για εκείνα που απασχολούν γενικότερα τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Φωτογραφία από επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Π.Καράμπελα στη Χίο. (Πηγή: ΥΠΕΘΑ)

Κατά την επίσκεψή του στη Χίο, ο κ. Καράμπελας συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Χίου κ. Κωνσταντίνο Γανιάρη και τους Δημάρχους Χίου και Οινουσσών κ.κ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη και Ευάγγελο Αγγελάκη, αντίστοιχα.

Φωτογραφία από επίσκεψη του ΥΦΕΘΑ Π.Καράμπελα στη Χίο. (Πηγή: ΥΠΕΘΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: