Το Κέντρο Εξομοιωτών Μάχης του Γερμανικού Στρατού βρίσκεται στο Wildflecken στα σύνορα βορειοδυτικής Βαυαρίας με το νότιο Εσσεν. (Φωτ: cae.com)

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εξοπλισμού, Πληροφορικής και Υποστήριξης Ενόπλων Δυνάμεων BAAINBw (Bundesamt für Ausrüstung, Informationstechnik und Nutzung der Bundeswehr) της Γερμανίας, έχει αποδεχθεί ως ετοιμό για εκπαιδευση το τελεταίας γενίας συστημα εκπαιδευσης τακτικής και διοικήσης GESI (GEfechts-SImulation System) απο την εταιρεία CAE.

Αυτή τη στιγμή, το εκπαιδευτικό σύστημα προσομοίωσης, χρησιμοποιείται από το Κέντρο Εξομοιωτών Μάχης του Γερμανικού Στρατού με έδρα το Wildflecken στα σύνορα βορειοδυτικής Βαυαρίας με το νότιο Εσσεν.

Το εκπαιδευτικό λογισμικό προσομοίωσης είναι ένα εξελιγμένο εικονικό περιβάλλον, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους Διοικητές να εκπαιδευτούν στη διοίκηση και την τακτική υπό ρεαλιστικές συνθήκες. Το λογισμικό προσομοιώνει ολόκληρη την περιοχή ενδιαφέροντος, αλλά οι ασκούμενοι διοικητές έχουν την ευθύνη ανάληψης δράσης και να  λάβουν αποφάσεις για την εξέλιξη της προσομοιωμένης άσκησης.

Πηγή: Next-generation CAE GESI

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: