Στη φωτογραφία Ευέλπιδες και σπουδαστές της Στρατιωτικής Ακαδημίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, καλυπτόμενοι από την ομάδα τους, μεταφέρουν τραυματία στα μετόπισθεν. (Φωτ: ΣΣΕ)

Κατά την διάρκεια της θερινής εκπαίδευσης των Ευελπίδων στο Πεδίο Βολών- Ασκήσεων Λιτοχώρου και συγκεκριμένα στο χρονικό διάστημα από 04 Ιουλίου έως 10 Ιουλίου 2013 συνεκπαιδεύτηκαν με τους Ευέλπιδες και εννέα σπουδαστές από τη Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

2 Σχόλια

  1. ΧΑΛΙΚΙ 3Α

    ΔΟΥΚΑ,
    ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΣΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣΑ ΠΩΣ ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΥΦΕΚΙΑ G3 ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΚΠΕΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ M-16.
    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: