Φωτογραφία απο την υποδοχή του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης στο ΓΕΕΘΑ. (Φωτ: ΓΕΕΘΑ)

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης, Υποστράτηγος Salem Masoud Ahmed Al-Gnaidy πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα από 22 έως 25 Ιουλίου 2013, κατόπιν πρόσκλησης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου προκειμένου να παραστεί στην τελετή αποφοίτησης των Λίβυων Αξιωματικών στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ).

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος δέχτηκε την Τετάρτη 24 Ιουλίου σε εθιμοτυπική συνάντηση, τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης, Υποστράτηγο Salem Masoud Ahmed Al-Gnaidy.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, καθώς και η προοπτική στενότερης συνεργασίας των δύο χωρών στον αμυντικό τομέα.

Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ υποδέχθηκε τον Λίβυο Αρχηγό στο Επιτελείο με σκοπό την συζήτηση θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος. (Φωτ : ΓΕΕΘΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: