Επίσκεψη κ. Α/ΓΕΣ στο 301 ΕΒ και 306 ΕΒΤ. (ΓΕΣ)

Την Τετάρτη 01 Απριλίου 2015, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Βασίλειος Τελλίδης επισκέφθηκε το 301 Εργοστάσιο Βάσης και το 306 Εργοστάσιο Βάσης Τηλεπικοινωνιών, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και το έργο τους, συνομίλησε με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό και άκουσε τα προβλήματα και τις δυσχέρειες που απασχολούν.

Επίσκεψη κ. Α/ΓΕΣ στο 301 ΕΒ και 306 ΕΒΤ. (ΓΕΣ)

Επίσκεψη κ. Α/ΓΕΣ στο 301 ΕΒ και 306 ΕΒΤ. (ΓΕΣ)

Επίσκεψη κ. Α/ΓΕΣ στο 301 ΕΒ και 306 ΕΒΤ. (ΓΕΣ)

2 Σχόλια

  • ΑΧΕΡΩΝ

   Κάποια ἄλλα Μ-110Α2 δέν ἦταν τόσο τυχερά,και σκουριάζουν σε κάποια γνωστή «μάντρα» ὅχι πολύ μακρυά ἀπό το σπίτι σου.
   Θυμᾶμαι ὅμως και την περίπτωση των ἐκσυγχρονισμένων Μ-52 του 308 ΠΕΒ,τέλη δεκαετίας του 90 με ἀρχές δεκαετίας του 2000,ὅταν 18 ἤ 36 τροποποιήθηκαν ὥστε να φορέσουν κινητήρες 8V71T σάν των Μ-109/110,και ἀφοῦ βάφηκαν ἄψογα (κουκλιά μιλάμε,ὅχι σάν την βαφή της ΕΛΒΟ με τους ἄσπρους και μαύρους σκώληκες πάνω σε χακί και γαιώδεις ἐπιφάνειες),στάλθηκαν για διάλυση.

   Υγ.μιά ματιά στον γούγλη ἔδειξε ὅτι ἡ δημοτική ἀρχή των Ἀγίων Ἀναργύρων και κάποιοι Ραγιαδιστανοί Ἑλλημπάν «ἀπαιτοῦν» την ἀπομάκρυνση του 301 ΕΒ …(Αττικό Πράσινο,και καλά)

   Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: