Οι λαθρομετανάστες είναι ο Δούρειος Ίππος της νέας τάξης πραγμάτων.

Είστε αφελείς λοιπόν;
Ου! Και βάλε μόνο αφελείς, κουτοί, από έξω ελεγχόμενοι αλλά πάει πολύ να μην βλέπουμε και τα εμφανή και προφανή, πράγματα που κάνουν «μπαμ» με γυμνό μάτι!

Έχω βαρεθεί να κάνω γεωπολιτικές αναλύσεις αλλά και αναλύσεις για την κατάσταση της χώρας αλλά και της οικονομίας μας. Το λέω αυτό γιατί όλοι ζητάνε να μάθουν καινούργια πράγματα συνεχώς αν θα πτωχεύσουμε, αν θα περάσουμε στην δραχμή, αν γίνει πόλεμος κ.λ.π.

Τι είπε ο Σόιμπλε; Ο Ντράκι; Ο Ομπάμα; Η Μέρκελ; Η Λαγκάρντ; Και τι μας ενδιαφέρει βρε κορόιδα τι είπε ο καθένας κερατάς ξένος; Αφού είναι στημένα όλα μα όλα όπως τα θέλουν για να επιτύχουν τους σκοπούς τους, να διαλύσουν και να καταστρέψουν την Ελλάδα!

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ε; τι δεν καταλαβαίνεις;

Πως υπονομεύεται, αποσταθεροποιείται και ελέγχεται μια χώρα. Κουταμάρες επιστημονικής φαντασίας σας λέω έτσι νομίζετε;

Αν λέω τότε θα μπορέσετε να απαντήσετε στης ερωτήσεις που θα σας κάνω; Νομίζετε πως θα μπορέσετε να τα καταφέρετε; Εγώ πάντως πολύ αμφιβάλω.

Βγήκε ο Σόιμπλε και τα είπε φάτσα μπάτσα αν σας δίνουν άλλοι χρήματα να πάτε να τα πάρετε και το είπε αυτό για να ακούσουν οι Αμερικανοί, αλλά και οι Ρώσοι και οι Κινέζοι γιατί τους κατονόμασε με περίσσιο θράσος.

Πως δηλαδή δεν έχετε καμιά ελπίδα και θα σας λιώσουμε ότι και να κάνετε κύριε Τσίπρα, κύριε Βαρουφάκη και γενικά δεν θα μας γλυτώσεις Ελλάδα. Ναι δεν θα μας γλυτώσεις θα σε λιώσουμε και πότε το είπε;
Όταν ο Βαρουφάκης πήγε στον Ομπάμα!
Άκου υπουργός οικονομικών της Ελλάδος να πάει στην Αμερική και να τον δει για 12 λεπτά ποιος; Μα ο πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν τον βλέπει κανένας αν δεν έχει αποφασιστεί και που παλιά πήγαιναν πρωθυπουργοί της Ελλάδος και είχαν συναντήσεις με χαμηλόβαθμους αξιωματούχους!
Λέτε να είναι άσχετο αυτό και να το πέταξε έτσι στα κουτουρού ο Σόιμπλε;

Θέλουν να μας καταστρέψουν και θα σας το αποδείξω αλλά πρώτα θα αναφέρω κάτι άλλο: Θα μας είχαν διαλύσει ολοσχερώς και δεν θα υπήρχαμε αν δεν τα έσπαγε το Ισραήλ με τον Ερντογάν και αν οι ΗΠΑ δεν είχαν τόσα προβλήματα μαζί του. Θα σταθούμε σε δυο πράγματα που είναι άξια απορίας: πως δανείζονται οι ξένοι με επιτόκια αρνητικά; Ποιος είναι αυτός που τους δίνει χρήματα και πολλά μάλιστα, ξέροντας πως όχι τους τόκους δεν θα πάρει αλλά θα χάσει και το κεφάλαιο του; Ποιος είναι αυτός που έχει ανεβάσει τα επιτόκια μόνο για την Ελλάδα και μόνο εμείς στην Ευρώπη δεν δανειζόμαστε με ανύπαρκτα επιτόκια ή ακόμα και αρνητικά; Ποιος δηλαδή τους χρηματοδοτεί για να ελαφρώσουν το χρέος τους;

Και όλα γίνονται τώρα που έχει πέσει το ευρώ έναντι του δολαρίου, η ισοτιμία δηλαδή: Θα ξανά κάνω την ερώτηση ποιος και γιατί χρηματοδοτεί με αρνητικά επιτόκια συγκεκριμένες χώρες της Ευρώπης και πότε έγινε αυτό; Και γιατί έγινε; Λέτε να είναι τόσο κουτοί αυτοί που να δανείζουν με αρνητικά επιτόκια; Λέτε να είναι τόσο κουτοί που να χάνουν τα χρήματα τους;

Όλα γίνονται για το κέρδος και τώρα αγοράζουν ομόλογα με αρνητικό επιτόκιο και το κάνουν γιατί θα κερδίσουν και όχι θα χάσουν! Ναι θα τα βγάλουν τα χρήματα τους, θα τα οικονομήσουν τρελά! Το ποιος αγοράζει ομόλογα δεν μας το λένε αλλά είναι προφανές: μα αυτοί που έχουν τα χρήματα οι Αμερικανοί και οι Κινέζοι!

Οι Αμερικανοί γιατί τυπώνουν δολάρια αβέρτα και οι Κινέζοι γιατί έχουν δολάρια και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν! Περιμένουν λοιπόν να έχει ανεβεί η ισοτιμία του ευρώ- δολαρίου στα παλιά επίπεδα 1/1,3 για να πουλήσουν τα ομόλογα τους και να οικονομήσουν. Το καταλάβατε τώρα πουλιά μου; Ναι βοηθάμε έτσι και κάποιες χώρες που είναι μελί γάλα για αυτούς π.χ. Γερμανία και μετά μου λέτε για γεωπολιτικά παιχνίδια και κουταμάρες.

Όσο για την Ελλάδα δεν ξέρουν τι θα γίνει και δεν την δανείζουν.

Βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ και πανηγυρίζατε, μάθετε τώρα μια είδηση από αυτές που ξέρω και μαθαίνω και που της βάζουν στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων και στα κρυφά για να μην της βλέπει ο κόσμος.
Είχε συμφωνήσει ο προηγούμενη κυβέρνηση με τους Ελβετούς για της καταθέσεις των Ελλήνων στην χώρα αυτή.
Είπαν οι Ελβετοί για να πάρετε τους φόρους θα το κάνουμε εμείς αυτό, ανώνυμα μια χαρά αλλά θα πάρουμε και εμείς ένα μικρό ποσοστό 1-2% για τον κόπο μας.
Υπολόγιζαν από 2,5 έως 12,5 δισεκατομμύρια ευρώ το όφελος από τους φόρους στην Ελβετία! Προσοχή δεν το ζήτησε αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση μην τρελαθούμε κιόλας, οι Ελβετοί μας το πρότειναν από μόνοι τους!

Ναι οι Ελβετοί από μόνοι τους το πρότειναν οι άνθρωποι για τα χρήματα από της λίστες και για όλα αυτά!

Και οι προηγουμένη κυβέρνηση είχε ψιλό συμφωνήσει!

Δηλαδή δεν είχε συμφωνήσει απόλυτα αλλά το συζήταγε γιατί 12,5 δισεκατομμύρια δεν είναι λίγα και το ποσό από 2,5 έως 12,5 δισεκατομμύρια το ανέφεραν οι Ελβετοί. Ήρθε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και σταμάτησε της συζητήσεις και δεν θέλει τα χρήματα την στιγμή που δεν έχουμε μια μα μια στα αποθεματικά μας;

Και μετά μου λέτε εσείς ιστορίες για αγρίους.

Ιστορίες για αγρίους είπατε;

Μα τι γίνετε κάθε μέρα στο αιγαίο;

Οι λαθρομετανάστες έρχονται σωρηδόν και θα ναυλώσουμε καράβια για να τους φέρουμε από τα νησιά! Την στιγμή που οι Ιταλοί φωνάζουν και λένε πως δεν είναι δυνατόν να έρχονται εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες, με καινούργια ταμπλετ και κινητά αφής στα χέρια τους!

Την στιγμή που έχουν ανακαλύψει περίπου 30 κρυψώνες με όπλα και όχι μόνο στα βουνά αλλά και γιάφκες εις τας Αθήνας!

Αλλά αυτά δεν τα βγάζουν στην φόρα η ΕΥΠ και ο Στρατός στα εθνικά μας κανάλια γιατί υπάρχει μια περίεργη σιωπή για όλα!

Άτυπα έχουμε φτάσει τους 4,5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες!

Έχουν φύγει και κάποιοι έχουμε πάνω από 3,5 εκατομμύρια μπορεί και 4 και θα έρθουν πολλοί ακόμα γιατί τους έχουμε ανάγκη, μας τραβάει η όρεξη μας να έχουμε προβλήματα με δαύτους.

Εξάλλου είναι ο Δούρειος Ίππος της νέας τάξης πραγμάτων.

Τους φέρνουν εδώ για να μας εξοντώσουν σαν φυλή, να διαλύσουν την ορθοδοξία αφού πρώτα διέλυσαν πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Να μας εξοντώσουν, να μας σκοτώσουν δηλαδή και θα το κάνουν χωρίς οίκτο αφού είμαστε αλλόθρησκοι χριστιανοί και αυτοί μουσουλμάνοι.

Για αυτό και δεν πρέπει να υπάρχει Στρατός για αυτό και έκαναν τα πάντα για τον διαλύσουν ούτε Αστυνομία, ούτε τίποτα άλλο για να μας σώσει!

Ούτε ο Έλληνας πρέπει να έχει όπλα σπίτι του όπως είχε παλιά για να αντισταθεί και να πολεμήσει. Για αυτό και υπάρχουν τόσες απαγορεύσεις ενώ τα λαθραία Καλάσνικοφ έχουν κατακλύσει την χώρα. Λέτε να μην το ξέρουν πως έχουμε στη Ελλάδα περισσότερα αυτόματα ΑΚ-47 από ολόκληρες της ΗΠΑ!

Ναι γιατί εκεί για τα αυτόματα όπλα υπάρχει περιορισμός και μετά μου λέτε για κράτος και λοιπά κουραφέξαλα. Υπάρχει εθνική φρουρά στης ΗΠΑ και δεν υπάρχει στην Ελλάδα με τόση απειλεί και κίνδυνο από τους γείτονες; Μα να έχουν και να κατέχουν όπλα οι Έλληνες; Μα για να αντισταθούν; Ούτε ραβδωτά κυνηγητικά όπλα δεν μας αφήνουν να έχουμε όπως σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη!

Τώρα καθίστε Έλληνες να υποστείτε της συνέπειες από αυτά που θα γίνουν γιατί καλομάθατε στις πόλεις και ξαπλώσετε όλη μέρα στης καφετερίες.

Μπουνταλάδες και αργόσχολοι γίνατε μακριά από εκκλησία, οικογένεια, πατρίδα, τώρα θα βάλετε μυαλό γιατί έχετε να περάσετε τα δεινά των δεινών!

Έχετε τα χωράφια και δεν πατάει κανείς!

Μάθατε της διακοπές στα νησιά αντί να πάτε στο χωρίο σας.

Τεμπελιάζετε στα καφενεία και στα ΚΑΠΗ κύριοι συνταξιούχοι και σας ζαλίζει η τηλεόραση και σας έχει τρελάνει και δεν πάτε στα χώρια σας να φτιάξετε τα χωράφια σας να βάλετε τον κήπο σας το αμπέλι σας.

Να περνάει ευχάριστα η ώρα σας, να ασχολείστε με κάτι που έχει παχύνουν τα οπίσθια  σας από το καθισιό και τον καναπέ και κοντεύετε να πάθετε Αλτσχάιμερ.

Τώρα ή θα το κάνετε ή θα πεθάνετε;

Διαλέξτε και πάρτε ή στην Αθήνα και νεκρός από την εξέγερση των λαθρομεταναστών ή στο χωριό και ζωντανός;

Διαλέξτε και πάρτε γιατί θα γίνει ο χαμός του χαμού.

Ή πτώχευση είναι προ των πυλών και χρήματα δεν θα πάρουμε, εκλογές θα έχουμε ή θα πέσει η κυβέρνηση αυτό είναι σίγουρο 100% .

Όπως σίγουρο είναι ότι θέλουν να φάνε και τον Ερντογάν και πως περιμένουν της εκλογές του Ιουνίου για να πάθει μεγάλη ήτα το κόμμα του και ο πρωθυπουργός του.
Δηλαδή το Ισλαμικό συντηρητικό Κόμμα AKP (Adalet ve Kalkinma Partisi) – Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης – του Αχμέτ Νταβούτογλου. Αν θα τους φάνε και τους δυο; Ναι θα τους φάνε θα τους κάνουν κομματάκια και αυτό θα φέρει την καταστροφή και σε εμάς, γιατί όλα εξαρτώνται από της εξελίξεις στην γείτονα χώρα. Αν δεν βγουν οι ισλαμιστές και χάσουν της εκλογές δεν θα μας δώσουν ούτε μια. Αλλά ως τότε οψόμεθα για την συνέχεια, θα δούμε πολλά δράματα να εξελίσσονται στην περιοχή μας πολλά πράγματα να γίνονται και εμείς να είμαστε μόνο θεατές.

Ένα είναι σίγουρο πως όλοι θέλουν να πάρουν μερίδιο από εμάς και Αμερικανοί και Ρώσοι και Κινέζοι και Ευρωπαίοι! Μερίδιο από την περιουσία μας, την γη μας, τα σπίτια μας και τα πετρέλαια μας.

Θέλουν όλοι να μας τα αρπάξουν όλα τσάμπα και αν δεν βάλει το χεράκι του ο Θεός, ο Ιησούς Χριστός, η Παναγία και όλοι οι Άγιοι μαζί δεν γλιτώνουμε με τίποτα, μα με τίποτα σας λέω!

Μικρός Ήρωας
Δικαίος Γεώργιος.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: