Επίσκεψη της Επιτροπής Εξωτερικής Αξιολόγησης (ΕΕΑ) στη ΣΙ. (ΓΕΑ)

Από τη Δευτέρα 27 έως και την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015, η Επιτροπή Εξωτερικής Αξιολόγησης (ΕΕΑ), που ορίσθηκε από την ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας (ΑΔΙΠ), επισκέφθηκε τη Σχολή Ικάρων (ΣΙ), στο πλαίσιο της προβλεπόμενης, από την κείμενη νομοθεσία, αξιολόγησης της Σχολής.

Επίσκεψη της Επιτροπής Εξωτερικής Αξιολόγησης (ΕΕΑ) στη ΣΙ. (ΓΕΑ)

Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα ερωτηματολόγια της ΑΔΙΠ και αφορούσαν στο Πρόγραμμα Σπουδών, στο Διδακτικό και Ερευνητικό Έργο και στις Υποδομές.

Για τον σκοπό της αξιολόγησης συμπληρώθηκαν 4.000 ανώνυμα ερωτηματολόγια από τους Ίκαρους, τα οποία καταγράφηκαν και επεξεργάστηκαν από τις Ομάδες Εσωτερικής Αξιολόγησης (ΕΟΑ). Οι Ομάδες είχαν συγκροτηθεί από Πολιτικό και Στρατιωτικό Διδακτικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό της Σχολής υπό την εποπτεία της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ), με Πρόεδρο τον Διοικητή της Σχολής, Υποπτέραρχο (Ι) Παντελή Σαπαντζόγλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, τα μέλη της ΕΕΑ συναντήθηκαν με το Διδακτικό Προσωπικό, τους Ίκαρους καθώς και το προσωπικό που υποστηρίζει την εκπαίδευση και επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Σχολής.

Επίσκεψη της Επιτροπής Εξωτερικής Αξιολόγησης (ΕΕΑ) στη ΣΙ. (ΓΕΑ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: