Άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων επιδεικνύουν τον εξοπλισμό τους. (ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, ολοκληρώθηκε το 2° Διακλαδικό Σχολείο Σχεδίασης Ειδικών Επιχειρήσεων, στην έδρα του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στο Στρατόπεδο «ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ», στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Η εκπαίδευση διάρκειας 2 εβδομάδων, διοργανώθηκε με μέριμνα της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, με συμμετέχοντες  από το ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, Ελληνική Αστυνομία και Λιμενικό Σώμα. Σκοπός του σχολείου ήταν η εξοικείωση των συμμετεχόντων στη σχεδίαση Διακλαδικών Ειδικών Επιχειρήσεων στο επιχειρησιακό επίπεδο, σύμφωνα με τα πρότυπα σχεδίασης του ΝΑΤΟ, με κατάλληλη προσαρμογή στις επιχειρησιακές ανάγκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: