Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Κατάρ. (ΓΕΕΘΑ)

Από Δευτέρα 25 έως και Τρίτη 26 Μαΐου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κατάρ κατόπιν πρόσκλησης του ομολόγου του, για συμμετοχή στο Συμπόσιο Αρχηγών που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της πολυεθνικής διακλαδικής άσκησης «FEROCIOUS FALCON 4/2015», που εκτελέστηκε στη Ντόχα από 10 έως 26 Μαΐου 2015.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, Υποπτέραρχο Ghanem bin Shaheen Al-Ghanem όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν στη στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών και στις προοπτικές ανάπτυξής της.

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Κατάρ. (ΓΕΕΘΑ)

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Κατάρ. (ΓΕΕΘΑ)

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: