Ο στρατός των ΗΠΑ προκειται να προμηθευτεί συστήματα παραλλαγής. (SAAB)

Η εταιρεία άμυνας και ασφάλειας Saab έχει αναλάβει παραγγελία για την παραγωγή και παράδοση εξοπλισμού παραλλαγής στον Στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (US Army). Οι παραδόσεις θα αρχίσουν κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών.

Για δεκαετίες στις ΗΠΑ, η Saab ήταν ο κύριος προμηθευτείς του US Army στον τομέα της παραλλαγής και απόκρυψης.

«Είμαστε περήφανοι που είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε λύσεις αιχμής στον αμερικάνικο στρατό,» είπε ο Μπράιαν Κέλερ, πρόεδρος της Saab Barracuda LLC.

Η Saab Barracuda δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την κατασκευή προϊόντων διαχείρισης υπογραφής και παραλλαγής για τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ. Στα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνονται τα υπερελαφρά συστήματα δικτύων παραλλαγής (ULCANS), τα οποία είναι μια τεχνολογία παραλλαγής με πολυφασματικές δυνατότητες παρέχοντας προστασία εναντίον οπτικές, υπέρυθρες, θερμικές υπέρυθρες, και ευρείας ζώνης ραντάρ απειλές, και η Ατομική Στολή Απόκρυψης Υπογραφής, η οποία είναι μια στολή Ghillie που προσφέρει προστασία εναντίον υπέρυθρων, οπτικών, και υπέρυθρων θερμικών απειλών, καθώς επίσης ενισχύει την ικανότητα επιβίωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η Saab διαθέτει παγκόσμια πρωτοπορία στον σχεδιασμό και κατασκευή των προηγμένων λύσεων παραλλαγής για την αμυντική αγορά και συνεχίζει να προσελκύει νέους πελάτες σε όλο την υφήλιο.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: