Τελετή Αποφοίτησης Ανθυπολοχαγών ΠΒ ΣΣΕ Τάξεως 2014 από το τμήμα Α/Α Άμυνας. (ΓΕΣ)

Την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της 180 Μ Κ/Β ΧΩΚ, η τελετή αποφοίτησης των Ανθυπολοχαγών Πυροβολικού ΣΣΕ Τάξεως 2014, από το σχολείο Αντιαεροπορικής (Α/Α) Άμυνας.

Το σχολείο Α/Α Άμυνας διαρκεί 4 εβδομάδες και παρέχει τις βασικές αρχές όλου του Συστήματος Αεράμυνας της χώρας. Οι εκπαιδευόμενοι επιλέγονται για να επανδρώσουν τις Μονάδες Α/Α άμυνας του Ελληνικού Στρατού.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πυροβολικού του ΓΕΣ, ο οποίος απένειμε και τα πτυχία στους εκπαιδευόμενους Αξιωματικούς του Πυροβολικού καθώς επίσης και αντιπροσωπεία στελεχών από τη Σχολή Πυροβολικού και την 180 Μ Κ/Β ΧΩΚ.

Τελετή Αποφοίτησης Ανθυπολοχαγών ΠΒ ΣΣΕ Τάξεως 2014 από το τμήμα Α/Α Άμυνας. (ΓΕΣ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: