Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικου. (ΓΕΝ)

Την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Ναύσταθμο Σαλαμίνος, η τελετή αναχώρησης για τον ετήσιο Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου (ΘΕΠ) της  Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ) παρουσία του Διοικητού Ναυτικής Εκπαίδευσης Υποναυάρχου Κ. Καραγεώργη ΠΝ. Στην τελετή παρευρέθησαν συγγενείς και φίλοι των Δοκίμων. 

Ο φετινός ΘΕΠ, ο οποίος διεξάγεται με το αρματαγωγό ΡΟΔΟΣ, θα διαρκέσει 25 ημέρες και το πλοίο προβλέπεται να καταπλεύσει στους λιμένες της Βάρνας (Βουλγαρία), της Κωστάντζας (Ρουμανίας) της Τήνου και των Χανίων.

Στο ΘΕΠ συμμετέχουν 113 Δόκιμοι Υπαξιωματικοί εκ των οποίων οι έξι (6) από την Κύπρο και οι δύο (2) από τη Σενεγάλη.

Σκοπός του ΘΕΠ είναι η εξοικείωση των Δοκίμων Υπαξιωματικών με τη θάλασσα, η πρακτική εν πλω εκπαίδευση, η απόκτηση ναυτικών γνώσεων και εμπειρίας καθώς και η προβολή του Πολεμικού Ναυτικού και της Ελληνικής Σημαίας στους λιμένες κατάπλου.

Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικου. (ΓΕΝ)

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: