Διαβεβαίωση νέων Αξκών – Υπξκών

Την 22 Ιουλίου 2015 πραγματοποιήθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των απόφοιτων Αξιωματικών των Στρατιωτικών Σχολών Ευελπίδων, Αξιωματικών Σωμάτων και των Μονίμων Υπαξιωματικών, τάξεως 2015 στον προαύλιο χώρο του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ).

Στην τελετή παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης, ο οποίος επέδωσε τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς καθώς και έγγραφα διορισμού στους απόφοιτους Υπαξιωματικούς.

Σε χαιρετισμό του, ο Υπουργός Άμυνας αφού εξήρε την υψηλή ακαδημαϊκή και στρατιωτική εκπαίδευση των νέων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών, τόνισε ότι η Εθνική Φρουρά επενδύει στον πλούτο και στις ικανότητες του έμψυχου δυναμικού της. Το υψηλό επίπεδο, ανέφερε χαρακτηριστικά, του έμψυχου δυναμικού, αποτελεί το πιο ισχυρό μας όπλο. Σημείωσε ότι η Εθνική Φρουρά βρίσκεται αυτή τη περίοδο σε μια διαδικασία αναδιοργάνωσης και κάλεσε τους νέους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς να εργαστούν με ζήλο, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, συμβάλλοντας στην συλλογική προσπάθεια για συνεχή αναβάθμιση της Εθνικής Φρουράς.

Διαβεβαίωση νέων Αξκών – Υπξκών

Διαβεβαίωση νέων Αξκών – Υπξκών

Διαβεβαίωση νέων Αξκών – Υπξκών

Διαβεβαίωση νέων Αξκών – Υπξκών

Διαβεβαίωση νέων Αξκών – Υπξκών

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: