Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στις Περιοχές Ευθύνης των Γ΄ ΣΣ και Δ΄ ΣΣ. (ΓΕΣ)

Στις 27 και 28 Ιουλίου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΣ πραγματοποίησε επίσκεψη στις Περιοχές Ευθύνης (ΠΕ) των Δ΄ ΣΣ και Γ΄ΣΣ αντίστοιχα. Ειδικότερα:

1. Στις 27 Ιουλίου 2015 επισκέφθηκε την ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ όπου παρακολούθησε την εκπαίδευση στα Πλωτά Μέσα Μονάδων της Μεραρχίας στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων του Δ΄ ΣΣ. Στη συνέχεια, μίλησε στους Διοικητές των μονάδων της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ, όπου και έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες. Τις μεσημβρινές ώρες, γευμάτισε με χαμηλόβαθμα στελέχη (κατώτερους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, ΕΠΟΠ) στη Λέσχη Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης, όπου συνομίλησε μαζί τους, άκουσε τις ιδέες τους, καθώς επίσης και τα προβλήματα που τους απασχολούν. Κατόπιν, επισκέφθηκε το Στρατηγείο και την ΠΕ της 50 Μ/Κ ΤΑΞ.

2. Στις 28 Ιουλίου 2015 επισκέφθηκε το Στρατηγείο του NRDC-GR (Γ΄ ΣΣ) και το 308 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως (308 ΠΕΒ), όπου ενημερώθηκε για το πρόγραμμα των εργασιών του. Το 308 ΠΕΒ έχει ως αποστολή τη συντήρηση 4ου και 5ου κλιμακίου και τον εκσυγχρονισμό:

– Ερπυστριοφόρων Οχημάτων (ΤΟΜΠ – ΤΟΜΑ).
– Βαρέων Οχημάτων (OSHΚOSH, TATRA, STEYR).
– Αυτοκινουμένων Πυροβόλων και Οβιδοβόλων.
– Ειδικών Υλικών (αντιαρματικών – αντιαεροπορικών συστημάτων και ηλεκτροϋγειονομικών υλικών).

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στις Περιοχές Ευθύνης των Γ΄ ΣΣ και Δ΄ ΣΣ. (ΓΕΣ)

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στις Περιοχές Ευθύνης των Γ΄ ΣΣ και Δ΄ ΣΣ. (ΓΕΣ)

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στις Περιοχές Ευθύνης των Γ΄ ΣΣ και Δ΄ ΣΣ. (ΓΕΣ)

4 Σχόλια

  • manolis

   Τηλεχειριζομενο ή απλα υδραυλικα κινουμενο? Νομιζω οτι τα σκοπευτικα του ειναι ακομη εκει εξω.

   Απάντηση
   • Costas

    Η απουσία καθισμάτων και χειριστηρίων, αν και δεν αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο αναλόγως του σταδίου της μετασκευής, συν κάτι που μοιάζει με τροποποίηση (ενδεχομένως προσθήκη κάμερας) στα σκοπευτικά με οδήγησαν στο ανωτέρω συμπέρασμα. Όπως και να έχει, επανδρωμένο ή μη, το νέο σύστημα ανύψωσης και περιστροφής μόνο καλό μπορεί να είναι. Ενδεχομένως δε να επιτρέπει και διασύνδεση των πυροβόλων με εξωτερικό σύστημα ελέγχου πυρός.

   • tsimuha2

    «Ενδεχομένως δε να επιτρέπει και διασύνδεση των πυροβόλων με εξωτερικό σύστημα ελέγχου πυρός»

    Nαι,με ενα καλο ζευγαρι κυαλια.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: