Τοποθέτηση της φορητής, αποσυναρμολογούμενης, προκατασκευασμένης γέφυρας Delta. (mabeybridge.com)

Η διεύθυνση εξοπλισμών του Ελβετικού Ομοσπονδιακού υπουργείου Άμυνας, Πολιτικής Προστασίας και Αθλητισμού, Armasuisse, έγινε ο πρώτος ευρωπαϊκός πελάτης της φορητής, προκατασκευασμένης γέφυρας Delta Bridge. Η νέα, ενιαία, γέφυρα Delta των 90 μέτρων θα αναπτυχθεί τον επόμενο μήνα και θα γεφυρώσει τον ποταμό Ρήνο κοντά στο Κούρ, την πρωτεύουσα του Ελβετικού καντονιού του Γκραουμπύντεν.

Η νέα συναρμολογούμενη γέφυρα θα χρησιμοποιηθεί από τον Ελβετικό Στρατό για την μετακίνηση στρατευμάτων από και προς τα πεδία βολών στο Ροσμπόντεν. Ο ποταμός Ρήνος διασχίζει τα πεδία βολών και ο Ελβετικός Στρατός θα χρησιμοποιήσει την νέα γέφυρα για την μετακίνηση των στρατευμάτων και εξοπλισμού τους, η οποία θα ενισχύσει σε μεγάλο σημείο την ασφάλεια του τοπικού πληθυσμού.

Η νέα γέφυρα Delta αντικαθιστά δύο, δυο τμημάτων μεσαίων γεφυρών Girder και θα διαθέτει δρόμο πλάτος 4,2 μέτρων, έτσι θα μπορούν να αντέξουν τα οχήματα μάχης του Ελβετικού Στρατού.

Η γέφυρα κατασκευάζεται από την βρετανική βιομηχανία Mabey Bridge.

Τοποθέτηση της γέφυρας. (mabeybridge.com)

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Αρέσει σε %d bloggers: