Ελικόπτερο CH-53 του Ισραήλ κατά την συνεκπαίδευση με την 1η ΤΑΞΑΣ. (jpost.com)

Το Ισραήλ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αναβάθμισης που καλύπτει τον στόλο ελικοπτέρων βαρέως τύπου CH-35 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ξεκινώντας το 2006, η εργασία βελτίωσης σχεδιάστηκε για να διατηρήσει τα ελικόπτερα «Yasur» επιχειρησιακά έως το 2025.

Οι τροποποιήσεις περιλαμβάνουν την προσθήκη νέων συστημάτων και ηλεκτρονικών πτήσης καθώς και την προστασία και επιδιόρθωση της ατράκτου.

Το Τελ Αβίβ είχε προηγουμένως ζητήσει να προμηθευτεί τα αεροσκάφη στροφείου μεταβλητής κλίσης V-22 ως τον πιθανό αντικαταστάτη των CH-53, αλλά οι περιορισμοί στον προϋπολογισμό έχουν καθυστερήσει οποιαδήποτε σύμβαση.

Η βάση δεδομένων του Flightglobal.com απαριθμεί πως στην υπηρεσία του Ισραήλ υπάρχουν συνολικά 23 ελικόπτερα του τύπου αμερικάνικής προέλευσης.

Απόδοση από το Flightglobal.com για την Προέλαση.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: