Το ρωσικό πλήρωμα. (Минобороны России)

Την τελευταία ημέρα των Διεθνών Στρατιωτικών Αγώνων -2015, πραγματοποιήθηκε, στο κέντρο ασκήσεων Αλαμπίνο, τελετή απονομή επάθλων στους νικητές των διαγωνισμών “Tank biathlon”, “Suvorov onslaught” και “Masters of air defence”.

Οι στρατιωτικοί επιβραβεύτηκαν από τον Αρχηγό των Χερσαίων Δυνάμεων Στρατηγό Ολεγκ Σαλιούκοφ.

Στο διαγωνισμό Tank Biathlon, πρώτη ομάδα ήταν το πλήρωμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι αρματιστές του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας κατέκτησαν την δεύτερη θέση και το χάλκινο βραβείο απονεμήθηκε στους αρματιστές της Σερβίας.

Τα πληρώματα της Κίνας. (Минобороны России)

Τα κλειδιά για τα νέα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα εκεί κοντά απονεμήθηκαν στον Αρχηγό άρματος μάχης T-72 Ίλαρχο Γεβγενι Σοκόλοφ, αρχιλοχία Γενάδι Τεριάεφ (πυροβολητής) και αρχιλοχία Γεβγένι Χαρχένκο. Το εν λόγω πλήρωμα είναι ο νικητής της κατηγορίας «Το πιο συνεκτικό πλήρωμα» του διαγωνισμού «Tank Biathlon», οι στρατιώτες επέδειξαν 100 τοις εκατό ευστοχία στην προσβολή των στόχων.

Επιπλέον, οι εκπρόσωποι των Αγκόλα, Βενεζουέλα, Κουβέιτ, Μογγολία, Νικαράγουα, Αρμενία, Τατζικιστάν, Ινδία και Κιργιστάν βραβεύτηκαν σε διαφορετικές κατηγορίες.

Η Σερβική αντιπροσωπεία. (Минобороны России)

Το πλήρωμα του τεθωρακισμένου οχήματος μάχης (ΤΟΜΑ) από την Ρωσική Ομοσπονδία – Λοχιας Γεβγένι Ζιμιν (αρχηγός πληρώματος), λοχίας Βλαντιμίρ Λιτοφτσένκο (πυροβολητής) και στρατιώτης Δανιηλ Χράμοφ (οδηγός)- βραβεύτηκαν με οχήματα Patriot της UAZ στην κατηγορία «Για την πρώτη θέση στο ατομικό αγώνισμα».

Οι εκπρόσωποι της Ρωσίας – Λοχίας Αλεξάντερ Κοσίγιν (αρχηγός πληρώματος), λοχίας Ντμίτρι Κουμπούσκιν (πυροβολητής) και ο υποδεκανέας Μιχαήλ Τουρνεφ (οδηγός) – έλαβαν ως έπαθλο αυτοκίνητα Niva στην κατηγορία «Οι καλύτεροι ειδικοί του Πυροβολικού» κατά το διαγωνισμό «Masters of artillery fire».

Στην κατηγορία «Για την ασφάλεια και τον επαγγελματισμό» εντός του διαγωνισμού «Masters of air defence», το Ρωσικό πλήρωμα –Λοχίας Αλεξεϊ Χίρκιν, λοχίας Ιβάν Σαντχικοφ, στρατιώτης Γκουρίμ Ντζιογεφ και υποδεκανέας Αλεξάνδρε Ραντκε- παρέλαβε τετρακίνητα οχήματα. Απονεμήθηκαν από τον Αρχηγό των Αντιαεροπορικών Στρατευμάτων του Στρατού Ξηράς Αντιπτέραρχο Αλεξαντερ Λεονοφ.

Βίντεο απο τον τελικό του Tank Biathlon.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: