Εγκαίνια Στρατιωτικών Οικημάτων ΕΠΟΠ στην 96 ΑΔΤΕ. (ΓΕΣ)

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015, πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων 4 στρατιωτικών οικημάτων για την στέγαση Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) στο Στρατόπεδο «Αργέντη» στην 96 ΑΔΤΕ στην Χίο.

Σκοπός της λειτουργίας του θεσμού των Στρατιωτικών Οικημάτων Αξιωματικών – Υπαξιωματικών – ΕΠΟΠ (ΣΟΑ – ΣΟΜΥ – ΣΟΕΠΟΠ ) στις διάφορες Φρουρές και Στρατόπεδα είναι να στεγασθούν προσωρινά οι Αξιωματικοί, Ανθυπασπιστές, Μόνιμοι και Εθελοντές Υπαξιωματικοί του Στρατού Ξηράς και οι Αξιωματικοί, Ανθυπασπιστές, Μόνιμοι και Εθελοντές Υπαξιωματικοί των Κοινών Σωμάτων με τις οικογένειές τους, που υπηρετούν στο ΓΕΕΘΑ, Μονάδες και Επιτελεία του Στρατού Ξηράς, ∆ιακλαδικά Στρατηγεία και για όσο χρονικό διάστημα ανήκουν στη δύναμή τους.

Τα ΣΟΑ – ΣΟΜΥ – ΣΟΕΠΟΠ χωρίζονται σε 2 κατηγορίες, όπως παρακάτω:

α. ΣΟΑ – ΣΟΜΥ εγγάμων.
β. ΣΟΑ – ΣΟΜΥ αγάμων.

Η προσωρινή στέγαση στα Στρατιωτικά Οικήματα Αξιωματικών – Υπαξιωματικών – ΕΠΟΠ (ΣΟΑ –ΣΟΜΥ – ΣΟΕΠΟΠ) είναι καθαρά διοικητική σχέση, δεν ρυθμίζεται από τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα ή από διατάξεις νόμων περί μισθώσεων κατοικιών, διέπεται δε από τις διατάξεις του Κανονισμού αυτού και δεν παρέχει περισσότερα δικαιώματα από όσα ο κανονισμός καθορίζει.

Εγκαίνια Στρατιωτικών Οικημάτων ΕΠΟΠ στην 96 ΑΔΤΕ. (ΓΕΣ)

Εγκαίνια Στρατιωτικών Οικημάτων ΕΠΟΠ στην 96 ΑΔΤΕ. (ΓΕΣ)

Εγκαίνια Στρατιωτικών Οικημάτων ΕΠΟΠ στην 96 ΑΔΤΕ. (ΓΕΣ)

3 Σχόλια

 1. Jerry

  Αναρωτιέμαι για ποιόν λόγο το Υπ. Παιδείας δεν κατασκευάζει για τους αναπληρωτές τέτοια και αν καλύψει τις θέσεις με μόνιμους, να το πουλήσει και να κερδίσει και από το οικόπεδο που δεν αγόρασε!

  Απάντηση
  • ΔΝΤ

   Αδερφε δεν νομιζω να τα χαρουν και πολυ τα στελεχη. Μαλλον για αυτους που ερχονται απο ανατολικα προοριζονται…

   Απάντηση
   • Jerry

    Λες η κερα Τασία να κάτσει στο σβέρκο του commando Υπουργού και πριν ο τελευταίος αφήκει τον θώκο να τρατάρει και κανένα «καναπεδάκι» τους ανατολικώθεν αφιχθέντες? Άραγες, διαθέτουν aircondition???

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: