7η Ετήσια Σύσκεψη Αντιπροσωπειών της ΠΑ και της Ιταλικής ΠΑ στο ΓΕΑ. (ΓΕΑ)

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) η 7η Ετήσια Σύσκεψη Αντιπροσωπειών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) και της αντίστοιχης ιταλικής (ITAF).

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η ανασκόπηση και η ανταλλαγή απόψεων, στο πλαίσιο υλοποίησης της διμερούς συνεργασίας εκπαίδευσης Ιπταμένων μεταξύ των δύο χωρών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, από την ΠΑ εκπρόσωποι του ΓΕΑ, της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης και της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος (ΠΕΑ), ενώ από την ιταλική ΠΑ εκπρόσωποι της αντίστοιχης Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (Air Training and Education Command) και Ιταλοί εκπαιδευτές από την 120 ΠΕΑ.

3 Σχόλια

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: