Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στην ΤΔ/41 ΣΠ. (ΓΕΣ)

Την 03 Σεπτεμβρίου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΣ, συνοδευόμενος από τον Α΄ Υπαρχηγό ΓΕΣ, επισκέφθηκε την Τακτική Διοίκηση του 41 Συντάγματος Πεζικού στη νήσο Σαμοθράκη, όπου ενημερώθηκε για το έργο και τις τρέχουσες επιχειρησιακές δραστηριότητες του Συγκροτήματος, μίλησε στο προσωπικό, άκουσε τα προβλήματα που το απασχολεί και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του.

5 Σχόλια

 1. Γιάννης

  πλάκα έχουν αυτές οι επιθεωρήσεις… ασβεστώματα σε χρόνο ρεκόρ, ταχυρυθμα μαθήματα παρουσίασης, στελέχη να κρύβονται πίσω απο κληρωτους, κληρωτοι να ψάχνουν κάπου να φιδιάσουν που δεν θα εχει χαιρετούρες… κλπ κλπ… Ωραιες στιγμές!

  Αυτό το ΤΔ41 το θυμαμαι πάντως καπως πηγμένο και μάλλον συνεχίζει να είναι έτσι. Τυπολατρικες καταστάσεις…

  Απάντηση
  • dimitris

   Πριν 10 χρόνια ήμουν εκεί, δεν φαίνεται να άλλαξαν και πολλά.
   Στην ΤΔ41 ανήκει και η 289ΠΠΠ και η 289 ΙΜΑ. Στις φωτογραφίες όμως παρουσιάζεται μόνο επιθεώρηση του πεζικού.
   ΥΓ αν δεν απατώμαι, στο πίσω μέρος του όρχου του ΛΥΤ, που φαίνεται στη φωτο, υπήρχε ένα M8 greyhound. Ελπίζω να πήγε σε μουσείο και όχι για στόχος.
   ΥΓ2. άραγε ο στίβος μάχης τελικά χρησιμοποείται ή κρίθηκε οριστικά ακατάλληλος;

   Απάντηση
 2. tsimuha2

  Στην δευτερη φωτο λειπει ο υαλοκαθαριστηρας(αριστερος-ολος ο βραχιονας) απο το δεξι σταγιερ,το αμονι πανω στον παγκο ειναι must.

  Απάντηση
  • dimitris

   Τα φορτηγά είναι έξω από τη Δρια συντηρήσεως οπότε δεν παρεξηγούνται! Τα καλώδια που παραμένουν εκτεθημένα – καρφωμένα (χρόνια τώρα) στα τούβλα της Δριας δεν τα παρατήρησαν οι επιθεωρητές;
   Must δεν είναι το αμόνι. Είναι οι βαμμένες παραλαγής πόρτες στο κατακκόκινο κτήριο!

   Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: