Επίσκεψη Αρχηγού ΤΑ στην 117ΠΜ και στο ΚΕΑΤ. (ΓΕΑ)

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας (ΤΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, επισκέφθηκε την 117 Πτέρυγα Μάχης (117ΠΜ) και το Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ), στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, όπου τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Πτέρυγας, Σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Δελήμπασης και ο Διοικητής του Κέντρου, Σμήναρχος (Ι) Δημήτριος Παναγιωτόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα των Μονάδων, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιπτάμενο προσωπικό της 117ΠΜ και του ΚΕΑΤ, στο πλαίσιο του ετήσιου Σεμιναρίου Πτήσης Δι΄ Οργάνων.

Επίσκεψη Αρχηγού ΤΑ στην 117ΠΜ και στο ΚΕΑΤΕπίσκεψη Αρχηγού ΤΑ στην 117ΠΜ και στο ΚΕΑΤΕπίσκεψη Αρχηγού ΤΑ στην 117ΠΜ και στο ΚΕΑΤΕπίσκεψη Αρχηγού ΤΑ στην 117ΠΜ και στο ΚΕΑΤ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: