Επιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠ. (ΓΕΣ)

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε επιχειρησιακή εκπαίδευση των Μονάδων του 2ου Συγκροτήματος Επικοινωνιών Ηλεκτρονικού Πολέμου Πληροφορικής και Επιτήρησης (ΣΕΗΠΠΕΠ), σε αντικείμενα συγκρότησης, μετακίνησης, ανάπτυξης και λειτουργίας των επικοινωνιών για την υποστήριξη του Εναλλακτικού και του Τακτικού Στρατηγείου της ΑΣΔΕΝ.

Το 2ο ΣΕΗΠΠΕΠ, με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει, υποστηρίζει την ΑΣΔΕΝ εξασφαλίζοντας ασφαλείς και αξιόπιστες επικοινωνίες φωνής, δεδομένων και εικόνας μεταξύ του Στρατηγείου της και των Σχηματισμών της, διαθέτοντας ετοιμότητα για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Πολέμου και συμβάλλοντας στην επιτήρηση και αναγνώριση της περιοχής των επιχειρήσεων με τη μεταφορά εικόνας, σε πραγματικό χρόνο, από ειδικές κάμερες, ραδιοεντοπιστές και Μη Επανδρωμένα Αεροχήματα.

Επιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση 2ου ΣΕΗΠΠΕΠ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: