Την περίοδο αυτή Διοικητής της Ταξιαρχίας είναι ο τούρκος Ταξίαρχος Numan Υediyldiz, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 20 Αυγούστου 2015. (ΓΕΣ)

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015, ο Διοικητής της 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Διοικητή της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιανατολικής Ευρώπης (South – Eastern Europe Brigade – SEEBRIG), όπου συζητήθηκαν ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Η 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ παρέχει υποστήριξη φιλοξενούντος έθνους στην SEEBRIG, το Στρατηγείο της οποίας εδρεύει στον Τύρναβο από τον Ιούνιο 2011 όπου προβλέπεται να παραμείνει μέχρι το 2017 και στη συνέχεια θα μετεγκατασταθεί στη Βουλγαρία.

Η έδρα του Στρατηγείου καθώς και η Διοίκηση της Ταξιαρχίας εναλλάσσονται κυκλικά μεταξύ των κρατών – μελών της (Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιταλία, πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, Ρουμανία και Τουρκία).

Την περίοδο αυτή Διοικητής της Ταξιαρχίας είναι ο τούρκος Ταξίαρχος Numan Υediyldiz, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 20 Αυγούστου 2015.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: