Παρουσία Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας ΥΠΕΘΑ στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Οχυρό Ρούπελ. (Υπ.Εθ.Α.)

Η Αυτού Εξοχότης, Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας παρέστησαν την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που πραγματοποιήθηκαν στο Οχυρό Ρούπελ.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Η παρουσία της ΑΕ, Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, στο Οχυρό του Ρούπελ σηματοδοτεί πλέον την απαρχή της ιδιαίτερης ανάδειξης του οχυρού, το οποίο κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου απέδειξε ότι υπάρχουν και οχυρά τα οποία δεν πέφτουν, δεν παραδίδονται.

Η επιθυμία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας να καθιερωθεί η 27η Οκτωβρίου ως ημέρα Οχυρών Ρούπελ, μαζί με την 6η Απριλίου που είναι η επέτειος της Μάχης των Οχυρών, αποτελεί τιμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Εδώ, θέλω να θυμίσω στους νεότερους ότι οι Γερμανοί κατακτητές παρουσίασαν όπλα στους Έλληνες Αξιωματικούς και Οπλίτες και αυτό αποτελεί ένα μήνυμα ότι η δύναμη των ιδανικών είναι ισχυρότερη της δύναμης των όπλων. Με αυτά τα ιδανικά θα συνεχίσουμε ως Έθνος να προχωρούμε στο μέλλον».

Παρουσία Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας ΥΠΕΘΑ στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Οχυρό ΡούπελΠαρουσία Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας ΥΠΕΘΑ στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Οχυρό ΡούπελΠαρουσία Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας ΥΠΕΘΑ στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Οχυρό ΡούπελΠαρουσία Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας ΥΠΕΘΑ στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Οχυρό ΡούπελΠαρουσία Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας ΥΠΕΘΑ στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στο Οχυρό Ρούπελ

2 Σχόλια

  1. tsimuha2

    Tοσα χρονια στην πολιτικη,τα ειχαμε γραμμενα τα οχυρα(βλεπεις δεν διναν ψηφους),τωρα το εθυμοτυπικο το επιβαλλει.

    Απάντηση
  2. HYBRIS POLITIKA

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΕΕΘΑ ΝΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟ ΟΠΩς ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΕΝ ΤΟ ΦΟΡΑΓΕ ΣΑ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙ ΣΤΡΑΒΑ… ΤΙ ΟΥΚ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ; ΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ; ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ…

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: