Σεμινάριο Α/Α Πυροβολικού. (ΓΕΣ)

Από 23 έως 26 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΣ, το 1° σεμινάριο Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Διοικητών Μονάδων Αντιαεροπορικού (Α/Α) Πυροβολικού.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η απόκτηση επικαιροποιημένων γνώσεων στον τομέα της αεράμυνας και τέθηκε το πλαίσιο και οι κανόνες για την επαύξηση των δυνατοτήτων των Α/Α Μονάδων.

Επίσης, αναπτύχθηκαν οι στόχοι του Α/Α Πυροβολικού για το μέλλον, στο πλαίσιο της προσπάθειας για ολοκληρωμένη και τυποποιημένη σύγχρονη εκπαίδευση, η οποία θα συμβάλλει αποφασιστικά στην αποτελεσματική διοίκηση των Α/Α Μονάδων και την ανάδειξη του ιδιαίτερου ρόλου που καλούνται να διαδραματίσουν σε κλαδικό και διακλαδικό επίπεδο.

Στους Διοικητές έδωσε οδηγίες ο Α΄ Υπαρχηγός του ΓΕΣ και παρουσιάστηκαν αντικείμενα από Επιτελείς του ΓΕΣ, του ΓΕΕΘΑ και του ΑΤΑ, ενώ πραγματοποιήθηκε ενημερωτική επίσκεψη στο ΕΚΑΕ.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: