Ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων Οπλιτών Πυροβολικού 2015/ΣΤ ΕΣΣΟ. (ΓΕΣ)

Την Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού, η τελετή Ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών Πυροβολικού της 2015 ΣΤ ΕΣΣΟ, παρουσία εκπροσώπων του ΓΕΣ, θρησκευτικών και πολιτικών αρχών, καθώς και συγγενών και φίλων των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω τελετή πραγματοποιήθηκε στις 03 αντί στις 04 Δεκεμβρίου 2015, ημερομηνία κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν οι τελετές Ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών των λοιπών Όπλων και Σωμάτων (πλην Πυροβολικού), λόγω του εορτασμού στις 04 Δεκεμβρίου 2015, της Αγίας Βαρβάρας, Προστάτιδος του Πυροβολικού.Ορκωμοσία Νεοσυλλέκτων Οπλιτών Πυροβολικού 2015/ΣΤ ΕΣΣΟΟρκωμοσία Νεοσυλλέκτων Οπλιτών Πυροβολικού 2015/ΣΤ ΕΣΣΟΟρκωμοσία Νεοσυλλέκτων Οπλιτών Πυροβολικού 2015/ΣΤ ΕΣΣΟΟρκωμοσία Νεοσυλλέκτων Οπλιτών Πυροβολικού 2015/ΣΤ ΕΣΣΟΟρκωμοσία Νεοσυλλέκτων Οπλιτών Πυροβολικού 2015/ΣΤ ΕΣΣΟΟρκωμοσία Νεοσυλλέκτων Οπλιτών Πυροβολικού 2015/ΣΤ ΕΣΣΟΟρκωμοσία Νεοσυλλέκτων Οπλιτών Πυροβολικού 2015/ΣΤ ΕΣΣΟ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: