Παρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην ορκωμοσία ναυτών της 2015 ΣΤ ΕΣΣΟ. (Υπ.Εθ.Α)

Την Πέμπτη (03.12.2015) ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ, παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των ναυτών της 2015 ΣΤ ΕΣΣΟ που έγινε στη Ναυτική Βάση «Κανελλόπουλος» στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά.

Παρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην ορκωμοσία ναυτών της 2015 ΣΤ ΕΣΣΟΠαρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην ορκωμοσία ναυτών της 2015 ΣΤ ΕΣΣΟΠαρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην ορκωμοσία ναυτών της 2015 ΣΤ ΕΣΣΟΠαρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην ορκωμοσία ναυτών της 2015 ΣΤ ΕΣΣΟΠαρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην ορκωμοσία ναυτών της 2015 ΣΤ ΕΣΣΟΠαρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην ορκωμοσία ναυτών της 2015 ΣΤ ΕΣΣΟΠαρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην ορκωμοσία ναυτών της 2015 ΣΤ ΕΣΣΟ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: