Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού αποδέσμευσε φωτογραφίες με την εκπαίδευσή των Ναυτών στην κωπηλασία. (ΓΕΝ)

Φωτογραφίες από την Εκπαίδευση Ναυτών 2015 ΣΤ ΕΣΣΟ στην ΚωπηλασίαΦωτογραφίες από την Εκπαίδευση Ναυτών 2015 ΣΤ ΕΣΣΟ στην ΚωπηλασίαΦωτογραφίες από την Εκπαίδευση Ναυτών 2015 ΣΤ ΕΣΣΟ στην ΚωπηλασίαΦωτογραφίες από την Εκπαίδευση Ναυτών 2015 ΣΤ ΕΣΣΟ στην ΚωπηλασίαΦωτογραφίες από την Εκπαίδευση Ναυτών 2015 ΣΤ ΕΣΣΟ στην ΚωπηλασίαΦωτογραφίες από την Εκπαίδευση Ναυτών 2015 ΣΤ ΕΣΣΟ στην ΚωπηλασίαΦωτογραφίες από την Εκπαίδευση Ναυτών 2015 ΣΤ ΕΣΣΟ στην ΚωπηλασίαΦωτογραφίες από την Εκπαίδευση Ναυτών 2015 ΣΤ ΕΣΣΟ στην Κωπηλασία

6 Σχόλια

   • tsimuha2

    Μιλάμε για την επιτομή της ετυμολογίας!Ο Μπαμπινο θα πρεπει να βάλει την φωτογραφία σου στο αντίστοιχο λήμμα.

   • ΑΧΕΡΩΝ

    Ἡ ἐπιτομή του λογικοῦ ἄλματος.
    Προβάλλεις δική σου πάθηση σε ἄλλο πρόσωπο,του ὁποίου δέν ὑπάρχει φωτογραφία,θέτεις την φωτογραφία που δέν ὑπάρχει στην διάθεση του Μπαμπίνο,και ἑμμέσως πλήν σαφῶς ἀναγορεύεις τον Μπαμπίνο σε αὐθεντία.
    Κάνεις για κυβερνητικός ἐκπρόσωπος.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: