Αεροσκάφος μεταφοράς υψηλών προσώπων G-V Gulfstream-V της Πολεμικής Αεροπορίας. (ΓΕΑ)

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, αεροσκάφος Gulfstream-V της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε από το αεροδρόμιο Le Bourget του Παρισιού, βρέφος 4 μηνών και από το αεροδρόμιο της Lille, βρέφος 6 μηνών, μετά από εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις, στην 113ΠΜ και την 112ΠΜ αντίστοιχα, κατόπιν αιτήματος του ΕΚΑΒ και σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Την ίδια ημέρα, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) απογειώθηκε με σκοπό τον εντοπισμό αγνοούμενου ατόμου Νοτιοανατολικά της Νήσου Χίου.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου εντόπισε και περισυνέλεξε σώο έναν παράτυπα εισελθόντα αλλοδαπό, τον οποίο μετέφερε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Χίου.

One Response

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: