Συμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ σε Εκδηλώσεις για τις Εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους. Φωτογραφία απο τη συμμετοχή της Μπάντας της ΠΑ και της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΤΥΑ στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μπαντών «Spasskaya Tower 2015» στη Ρωσική Ομοσπονδία. (ΓΕΑ)

H Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), στο πλαίσιο εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω εορταστικές συναυλίες:

  • Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:30, στο Σταθμό Μετρό «Μοναστηράκι», σε συνεργασία με την εταιρεία «Σταθερές Συγκοινωνίες»
  • Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00,  στην πλατεία Συντάγματος, στο πλαίσιο εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων
  • Την Κυριακή  27 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00, στο μουσείο της Ακρόπολης, στο πλαίσιο εορταστικών εκδηλώσεων του Μουσείου.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: