Η ThyssenKrupp Marine Systems (TKMS) ανακοινώσε την 10η Δεκεμβρίου 2015 ότι το πρώτο υποβρύχιο Type 209/1400 της Αιγύπτου καθελκύστηκε στο ναυπηγείο της στο Κίελο και ονομάστηκε S-41. (ThyssenKrupp Marine Systems/IHS janes)

Η γερμανική ναυπηγική εταιρεία ThyssenKrupp Marine Systems (TKMS) ανακοίνωσε την 10η Δεκεμβρίου ότι το πρώτο από τα τέσσερα υποβρύχια Type 209/1400mod που κατασκευάζεται για την Αίγυπτο και το ναυπηγείο της στο Κίελο καθελκύστηκε και έχει ονομαστεί S-41.

Είναι η πρώτη φορά που η γερμανική εταιρεία αναγνώρισε το συμβόλαιο των αιγυπτιακών υποβρυχίων Type 209, η ύπαρξη του οποίου επιβεβαιώθηκε από τον Υποναύαρχο Οσάμα Αχμεντ ελ-Γκούντι, τον Αρχηγού του Αιγυπτιακού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, τον Αύγουστο του 2012.

Το δελτίο τύπου δεν παρείχε επιπρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τα υποβρύχια ή το χρονοδιάγραμμα των παραδόσεων τους στην Αίγυπτο.

Jeremy Binnie και Alex Pape

Απόδοση/Μετάφραση από το IHS Janes για την Προέλαση.

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Αρέσει σε %d bloggers: