Πρόγραμμα Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας Κυπριακής Δημοκρατίας – Αρμενίας. (ΓΕΕΦ)

Στο πλαίσιο προγράμματος διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Αρμενίας, 3μελής αντιπροσωπεία της Διοίκησης Αεράμυνας της Αρμενίας επισκέφθηκε από 08 – 11 Δεκεμβρίου 2015 Μονάδες Αεράμυνας της Εθνικής Φρουράς όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και το υλικό των συγκεκριμένων Μονάδων.

Αντίστοιχα διμελής αντιπροσωπεία της Διοίκησης Αεροπορίας της Εθνικής Φρουράς μετέβει από 16 – 18 Δεκεμβρίου στην Αρμενία όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί Μονάδες Ελικοπτέρων.Πρόγραμμα Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας Κυπριακής Δημοκρατίας - ΑρμενίαςΠρόγραμμα Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας Κυπριακής Δημοκρατίας - ΑρμενίαςΠρόγραμμα Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας Κυπριακής Δημοκρατίας - ΑρμενίαςΠρόγραμμα Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας Κυπριακής Δημοκρατίας - Αρμενίας

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Αρέσει σε %d bloggers: