Η τελετή παράδοσης των εννιά ασθενοφόρων στο υπουργείο Υγείας έγινε στις εγκαταστάσεις της 1ης ΕΜΑΚ στον Ασπρόπυργο, παρουσία των αρμόδιων υπουργών κ.κ. Τόσκα και Κουρουπλή. Το παρών έδωσαν επίσης τόσο η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. όσο και της Πυροσβεστικής. (ekabnews.gr)

Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα παρεδόθησαν για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ εννέα ασθενοφόρα του Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Σ.).

Η τελετή παράδοσης των εννέα ασθενοφόρων στο Υπουργείο Υγείας και στο ΕΚΑΒ έγινε σε ειδική τελετή το πρωί του Σαββάτου (23.01.2016) στις εγκαταστάσεις της 1ης ΕΜΑΚ στον Ασπρόπυργο, παρουσία των αρμόδιων υπουργών κ.κ. Ν. Τόσκα και Π. Κουρουπλή.

Παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ εννέα ασθενοφόρα του Πυροσβεστικού Σώματος

Η παραλαβή των ασθενοφόρων οχημάτων έγινε από τον Αν. Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη και τον Πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κ. Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο. Παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρος του ΕΚΑΒ ο Αντιπρόεδρος κ. Μυλωνάς Μιλιτιάδης και ο Συντονιστής Δ/ντης Ιατρικών Υπηρεσιών ΕΚΑΒ κ. Δημήτριος Πύρρος.
Το παρών έδωσαν επίσης η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και ο διοικητής ΕΚΕΠΥ.

Μετά το τέλος της τελετής παράδοσης-παραλαβής ο Αν. Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κ. Κ. Καρακατσιανόπουλο επισκέφθηκε το Γραφείο Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στην Ελευσίνα.

Παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ εννέα ασθενοφόρα του Πυροσβεστικού Σώματος

Καυγάς Τόσκα – πυροσβεστών για τη δωρεά ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ

Αντιδρούν στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος στην απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη να δωρίσει στο ΕΚΑΒ εννιά ασθενοφόρα του Π.Σ.

Τις αντιρρήσεις τους απέναντι στην απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα να δωρίσει στο υπουργείο Υγείας για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ εννιά ασθενοφόρα του Πυροσβεστικού Σώματος εκφράζουν στελέχη του Π.Σ.

Και αυτό γιατί η Πυροσβεστική διαθέτει μόλις 12 ασθενοφόρα σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων θα μείνουν μόλις τα τρία μετά τη δωρεά. Το πρώτο βρίσκεται στην Αττική, το δεύτερο στη Θεσσαλονίκη και το τρίτο στην Κεντρική Ελλάδα.

Το αποτέλεσμα είναι να μην καλύπτονται οι ανάγκες του Σώματος σε επιχειρήσεις για την κατάσβεση πυρκαγιών, στις οποίες κρίνεται απαραίτητη η παρουσία ασθενοφόρου για τη διακομιδή θυμάτων.

Παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ εννέα ασθενοφόρα του Πυροσβεστικού ΣώματοςΠαραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ εννέα ασθενοφόρα του Πυροσβεστικού ΣώματοςΠαραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ εννέα ασθενοφόρα του Πυροσβεστικού ΣώματοςΠαραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ εννέα ασθενοφόρα του Πυροσβεστικού ΣώματοςΠαραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ εννέα ασθενοφόρα του Πυροσβεστικού ΣώματοςΠαραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ εννέα ασθενοφόρα του Πυροσβεστικού ΣώματοςΠαραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ εννέα ασθενοφόρα του Πυροσβεστικού ΣώματοςΠαραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ εννέα ασθενοφόρα του Πυροσβεστικού Σώματος

Φωτογραφίες Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Πηγες: ekabnews.gr και thetoc.gr

2 Σχόλια

  1. manolis

    Προφανως τα ασθενοφορα του ΠΣ δεν «γραφουν» αρκετες ωρες , οποτε ας λεμε οτι κατι κανουμε, , να βγαλουμε κι ωραιες φωτο. Αυτο που εχει δωρισει στο ΠΣ το ιδρυμα Ι. Λατση (λογω των διυλιστηριων) ειναι μεταβιβασιμο ?

    Απάντηση

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: