Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον ΥΠΑΜ του Ισραήλ. (ΓΕΕΘΑ)

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, κο Moshe Ya’alon, συνοδευόμενο από την Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα, κα Irit Ben –Abba και τον Διευθυντή Πολιτικής και Πολιτικο-Στρατιωτικών θεμάτων του ΥΠΑΜ του Ισραήλ, Υποστράτηγο ε.α. Amos Gilad, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην χώρα μας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση στις προκλήσεις ασφαλείας στο ευρύτερο γεωπολιτικό περιβάλλον.Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον ΥΠΑΜ του ΙσραήλΣυνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον ΥΠΑΜ του ΙσραήλΣυνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον ΥΠΑΜ του ΙσραήλΣυνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον ΥΠΑΜ του ΙσραήλΣυνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον ΥΠΑΜ του ΙσραήλΣυνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον ΥΠΑΜ του Ισραήλ

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: