Η 114 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) έχει ως αποστολή τη διατήρηση υψηλού βαθμού αποτελεσματικότητας και ετοιμότητας, με κατάλληλη οργάνωση, εκπαίδευση του προσωπικού και συντήρηση των μέσων και συστημάτων που διατίθενται ή μετασταθμεύουν σ’ αυτή, για ανάληψη και επιτυχή διεξαγωγή αεροπορικών επιχειρήσεων, οποτεδήποτε απαιτηθεί και σύμφωνα με τα ισχύοντα Σχέδια. (Youtube)

Ένα συγκινητικό ρεπορτάζ, εκεί που χτυπά η καρδιά των φρουρών του Αιγαίου.
Οι αερομαχίες, οι παραβιάσεις και η καθημερινή αυτοθυσία των Ελλήνων πιλότων.

4 Σχόλια

  • ΑΧΕΡΩΝ

   Ἡ ἀπάντηση δίνεται στο βίντεο:οἱ ἀναχαιτίσεις εἶναι προέκταση της ἐξωτερικῆς πολιτικῆς.
   Πιάσ᾿τ᾿αὐγό και κούρευτο,δηλαδή.
   Ἐάν ὑπήρχαν κάκκαλα στο Ἑλλαδιστάν,θα ἔβλεπες ποιοῦ ἡ σάρξ εἶναι ἀσθενέστερη,και ποιοῦ το πνεύμα ἀ-πρόθυμο για ψευτομαγκιές.

   Απάντηση
   • ΑΧΕΡΩΝ

    Κατάλαβα περίπου το νόημα,ἀλλά με την γνωστή μας πολιτική βούληση,και 100% διαθεσιμότητες με 500 μαχητικά της τελευταίας γενηᾶς να εἴχαμε,πάλι τον χαζό θα παριστάναμε.
    Ἑνῶ ἀκόμη και τώρα,ἄν εἴχαμε τα κότσια να κάνουμε ὅτι ἡ Τουρκία με το SU-24,νἄβλεπες για πότε το γυρνούσαν στο «καρντάς μπέ» οἱ ἀπέναντι.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: