Η 114 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) έχει ως αποστολή τη διατήρηση υψηλού βαθμού αποτελεσματικότητας και ετοιμότητας, με κατάλληλη οργάνωση, εκπαίδευση του προσωπικού και συντήρηση των μέσων και συστημάτων που διατίθενται ή μετασταθμεύουν σ’ αυτή, για ανάληψη και επιτυχή διεξαγωγή αεροπορικών επιχειρήσεων, οποτεδήποτε απαιτηθεί και σύμφωνα με τα ισχύοντα Σχέδια. (Youtube)

Ένα συγκινητικό ρεπορτάζ, εκεί που χτυπά η καρδιά των φρουρών του Αιγαίου.
Οι αερομαχίες, οι παραβιάσεις και η καθημερινή αυτοθυσία των Ελλήνων πιλότων.

4 Σχόλια

  • ΑΧΕΡΩΝ

   Ἡ ἀπάντηση δίνεται στο βίντεο:οἱ ἀναχαιτίσεις εἶναι προέκταση της ἐξωτερικῆς πολιτικῆς.
   Πιάσ᾿τ᾿αὐγό και κούρευτο,δηλαδή.
   Ἐάν ὑπήρχαν κάκκαλα στο Ἑλλαδιστάν,θα ἔβλεπες ποιοῦ ἡ σάρξ εἶναι ἀσθενέστερη,και ποιοῦ το πνεύμα ἀ-πρόθυμο για ψευτομαγκιές.

   Απάντηση
   • tsimuha2

    Μιλαω για τις διαθεσιμοτητες που ειναι τραγικες(ιδιως στα απλα διλιτρα).

   • ΑΧΕΡΩΝ

    Κατάλαβα περίπου το νόημα,ἀλλά με την γνωστή μας πολιτική βούληση,και 100% διαθεσιμότητες με 500 μαχητικά της τελευταίας γενηᾶς να εἴχαμε,πάλι τον χαζό θα παριστάναμε.
    Ἑνῶ ἀκόμη και τώρα,ἄν εἴχαμε τα κότσια να κάνουμε ὅτι ἡ Τουρκία με το SU-24,νἄβλεπες για πότε το γυρνούσαν στο «καρντάς μπέ» οἱ ἀπέναντι.

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Αρέσει σε %d bloggers: