«Μέση Ανατολή, στρατηγικές ανακατατάξεις, επιπτώσεις σε Ελλάδα-Κύπρο-Ευρώπη» (ΓΕΕΦ)

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Frederick “Τάσσος Παπαδόπουλος”, εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Μέση Ανατολή, στρατηγικές ανακατατάξεις, επιπτώσεις σε Ελλάδα-Κύπρο-Ευρώπη».

Το σεμινάριο, το οποίο απευθυνόταν σε αξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς και της Αστυνομίας παρευρέθηκαν και μίλησαν καθηγητές διεθνών σχέσεων, στρατηγικών σπουδών και διεθνούς δικαίου από την Ελλάδα, στο πλαίσιο του κοινού μεταπτυχιακού προγράμματος «Διεθνείς Σπουδές», μεταξύ των Πανεπιστημίων Παντείου και Frederick.

To σεμινάριο χαιρέτησαν ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick καθηγητής Γιώργος Δημοσθένους, ο Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου καθηγητής Γρηγόριος Τσάλτας, ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας κ. Αντρέας Κυριάκου και ο Επιτελάρχης του ΓΕΕΦ Υποστράτηγος Ζερβάκης Δημόκριτος.Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα "Μέση Ανατολή, στρατηγικές ανακατατάξεις, επιπτώσεις σε Ελλάδα-Κύπρο-Ευρώπη"Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα "Μέση Ανατολή, στρατηγικές ανακατατάξεις, επιπτώσεις σε Ελλάδα-Κύπρο-Ευρώπη"Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα "Μέση Ανατολή, στρατηγικές ανακατατάξεις, επιπτώσεις σε Ελλάδα-Κύπρο-Ευρώπη"

About The Author

Παρατηρητής και ιστογράφος θεμάτων αμυντικής τεχνολογίας. Δεσμευμένος με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και παθιασμένος με οτιδήποτε στρατιωτικό.

ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: